בייגלה שומשום / קצח
אחד המאפים הטעימים הוא בייגל ירושלמי על טעמיו ותוספותיו. מצורף מתכון מוצלח לבייגל בצל אותו ניתן להוסיף בכל שולחן ואירוח.
מוזמנים להכין באהבה!
מאת: ציפי מדינה
מצרכים:
1 ק”ג קמח
1 כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים (אפשר קצת פחות)
1/2 (חצי) כוס שמן זית
אופן ההכנה:
בקערה לערבב את כל החומרים ללוש היטב להניח להתפחה של שעה.
ליצור רצועות או בייגלים, לטבול במים ובשומשום, קצח, זעתר או כל מה שתרצו.
להניח בצד לתפיחה של חצי שעה לאפות ב- 180 מעלות עד להשחמה ❤
בהצלחה!
- 4שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר