לחם קמח מלא באהבה
לחם הוא בסיס קיומנו, קמח מלא הפך תחליף ללחם לבן ומומלץ בכל תכנית לאורח חיים בריא יותר.
מוזמנים לנסות באהבה!
מאת: ציפי מדינה
מצרכים:
1 ק”ג קמח מלא
3.5 כוסות מים
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות גרעיני חמנייה
2 כפות זרעי צ’יה פשתן
חופן אגוזי מלך, חופן חמוציות
כף סילאן
1/2 1 (כף וחצי) מלח
1/2 כוס שמן זית
2 ביצים
אופן ההכנה:
לילה לפני להכין ‘פוליש’ – כוס קמח מלא, כוס מים, 1/4 כפית שמרים.
מניחים לתסיסה משך הלילה, להוסיף לבלילה את העיסה בזמן הלישה, ולהניח לתפיחה למשך שעתיים.
ליצוק לתבניות ולהניח לתפיחה נוספת של 20 דקות, לאפות במשך 15 דקות בחום של 230 מעלות, לאחריו מנמיכים ל- 180 מעלות למשך 30 דקות.
** ניתן להוסיף תוספות על הלחם לפי טעם אישי.
בהצלחה!
- 2שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר