
סופ”ש שלישי, פסטיבל האוכל ה – 18 במטה יהודה
עשרות בשלנים בעלי מטבח כשר מחכים לכם בשבוע השלישי לפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, הנה ארבעה טעימים במיוחד (מומלץ לדפדף בין התמונות, נראה אתכם מתאפקים):
👌 האוכל המרוקאי של עליה – ממולאים מכל טוב הארץ. בכישרון יוצרת עליה מטבח מרוקאי אישי, המשלב מסורת, עדכנות ובריאות. עליה מגישה ארוחת ממולאים בירק, בפרי, בתבשיל ובקינוחים. גפן, שישי, 11:00-16:00.
להזמנות: 050-4508840 (לוטם)
👌 הבית של זוהרה – קוסקוס בלבן, דגים באדום ולחם בית עגלגל. אירוח בצבעי הפפריקה תוצרת הבית, ממטבחה המרוקאי מסורתי של האשה החמה. סלטים במלרע וקונפיטורות בהא הידיעה. לוזית, שישי 11:00-16:00.
להזמנות: 053-5298179 (דוד)
👌 הקובה של לילי עזיז – קובה בלוף הבר ומחמצים משמחים. מטבח כורדי ביתי מצוין, קציצות דשנות, מג’דרה, מרקי קובה במספר טעמים, ממולאים עסיסיים ועוד מטעמים מסורתיים. זכריה, שישי 11:00-16:00.
להזמנות: 052-4499737 (דניאלה)
👌 טחינא – מפעל בוטיק לייצור טחינה. הטחינא של מיכל היא סיפור מיוחד. את סיפור הטחינה הייחודית בארץ, לצד היכרות מרתקת עם צמח השומשום, נגלה בביקור במפעל שהקימה. טעימות שונות מהטחינא המופלאה בבריאותה ובטעמה, תוגשנה להשלמת חוויית האירוח. נתיב הל״ה, שישי, 11:00-16:00.
להזמנות: 02-9900213
לרשימה המלאה של כל הבשלנים שלנו: tinyurl.com/yccb5bjt



- 19שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר