מצרכים:
שקית ראשי ארטישוק קפוא
או לפי מספר הסועדים..
1 ק”ג בשר טחון
2 בצלים גדולים
1 חבילת פטרוזיליה
כמון
מלח פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
שמן
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים עם הבשר טחון, למלא את ראשי הארטישוק ולהניח בסיר שטוח רחב
- לקצוץ בצל גדול לטגן עם מעט שמן
- להוסיף מים לחצי גובה סיר.
- להוסיף כף מרק עוף, כפית כרכום ומלח להרתיח ולפזר מעל התבשיל המונח בסיר, לבשל כשעה על אש בינונית עד לריכוך הארטישוק וסמיכות הרוטב.
- יש הנוהגים לטבול את הארטישוק הממולא בקמח וביצה ולטגן מעט לפני הבישול ברוטב, אני מעדיפה אחרת.
בהצלחה ובתאבון!
- 0share
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר