לפרסום באתר חייגי 072-3951569

  • Facebook
  • Instagram
פורטל אתיקה
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
את לא לבד סטריפ
פורטל אתיקה
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
עוגת גבינה אפויה – המלכה הלבנה מאת: שפית ציפי מדינה
ראשי » פודי'ז » עוגות ועוגיות » עוגת גבינה אפויה – המלכה הלבנה מאת: שפית ציפי מדינה
אתי סויסה בן עמי 28 במאי 2020 9:52 סגור לתגובות על עוגת גבינה אפויה – המלכה הלבנה מאת: שפית ציפי מדינה
עוגת גבינה אפויה – המלכה הלבנה מאת: שפית ציפי מדינה

עוגת גבינה אפויה – המלכה הלבנה

מצרכים:

1 גבינה 750 גרם

1 שמנת חמוצה

1 גבינה 30% שומן (מסקרפונה או גבינת שמנת)

1 1/2  כוסות סוכר

1 חבילה פודינג וניל

חצי כוס קורנפלור

חצי כוס קמח

7 ביצים בגודל L

 מעט גרידת לימון

1/2 כפית מחית וניל.

הכנות מקדימות

להכין מראש תבנית אפיה קפיץ קוטר 24 או סיר ג’חנון.

למרוח מרגרינה או חמאה מומסת בתחתית וגם מסביב בנדיבות.

ניתן להוסיף נייר אפייה משומן במרגרינה או חמאה בשביל הטעם בתחתית התבנית ובשוליים מסביב לתבנית ליצור טבעת רחבה מנייר כסף בכדי לשמור על עוגה בהירה.

לחמם את התנור מראש ל- 200 מעלות, עם תבנית מים ליצירת אדים.

מומלץ – להוציא את הגבינות מראש שיהיו בטמפרטורת החדר.

להפריד ביצים ולדאוג שהחלבון נקי ללא חלמון.

לנפות את כל החומרים היבשים ולערבב.

אופן ההכנה:

להפריד את הביצים, את החלבונים לשים בקערת מיקסר.

בקערה נוספת לערבב את הגבינה לבנה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה ולערבב היטב לבלילה חלקה.

להוסיף את החלמונים וכוס סוכר ולערבב שוב, להוסיף תוך כדי ערבוב את החומרים היבשים שניפינו קודם ולהוסיף את גרידת הלימון ומחית וניל, לערבב עד לקבלת בלילה חלקה.

בקערת המיקסר להקציף את החלבונים לאחר קבלת קצף לבן ולא יציב מידי, להוסיף 1/2 כוס סוכר תוך כדי הקצפה. אין צורך לייצב מידי את הקצף.

להוסיף ב- 3 פעימות את הקצף אל תוך הבלילה הקודמת, תוך ערבוב עם לקקן. חשוב לשמור על תנועות קיפול עדינות  בכדי לא להפיל את הנפח.

לשפוך לתוך התבנית שהוכנה מראש, ולאפות משך 20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות .לאחר 20 דקות להוריד ל- 140 מעלות למשך שעה וחצי נוספות על אפייה סטטית ולא טורבו.

אין לפתוח את התנור עד תום האפייה ולהשאיר בתנור לאחר אפייה משך שעה לפחות ורצוי עד לצינון מוחלט .

מומלץ להכניס לקירור לפני הגשה

מוגש באהבה!

ציפי מדינה שפית וקונדיטורית –  ❤Median’s Kitchen  

  • 4שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר

אודות המחבר

אתי סויסה בן עמי להציג את כל הפוסטים של אתי סויסה בן עמי


« פוסט קודם
פוסט הבא »
חגית דמרי 300*300
פוסטים אחרונים
  • על הקשר בין הסערה בחוץ לגירושין מאת: אתי כהן עו”ד ומגשרת
  • טקס זיכרון לרצח שבע הבנות בנהריים
  • אחריות משותפת לאזרחים ולפוליטיקאים מאת: עליסה קולמן
  • מלחמה לא פרופורציונלית מאת: רונית דרזנר
  • לא למדנו כלום מהקורונה? מאת: הילה ויקטוריאן
רינה
אולי יעניין אותך גם
הקונדיטורית הודיה אלחרר בסדרת הרצאות אפיה במכללת ‘לינק’

הקונדיטורית הודיה אלחרר בסדרת הרצאות אפיה במכללת ‘לינק’

הקונדיטורית הודיה אלחרר בסדרת הרצאות אפיה במכללת ‘לינק’ הבוקר, יום

‘עכשיו תורך’ 10 דברים שלא ידעתם על:

‘עכשיו תורך’ 10 דברים שלא ידעתם על:

‘עכשיו תורך’ 10 דברים שלא ידעתם על: חוי ארנפלד, אושרת

“עוד נדע ימים טובים מאלה” מאת: יוכבד (יוכי) שמואל קדוש

“עוד נדע ימים טובים מאלה” מאת: יוכבד (יוכי) שמואל קדוש

“עוד נדע ימים טובים מאלה” מאת: יוכבד (יוכי) שמואל קדוש

רה”ע ד”ר עליזה בלוך ביקרה במפעל ‘גילרו’

רה”ע ד”ר עליזה בלוך ביקרה במפעל ‘גילרו’

רה”ע ד”ר עליזה בלוך ביקרה במפעל ‘גילרו’ חברת גילרו, יצרנית

תערוכת בסימן ‘חיים’ הערב בבית יד לבנים

תערוכת בסימן ‘חיים’ הערב בבית יד לבנים

הערב, יום ב’, בשעה 19:00, תתקיים תערוכה בבית יד לבנים

חגיגות 70 מרובע
אודות אתיקה

החזון של ‘אתיקה’ ליצור בית כמטריה רחבה עבור נשים בו יוכלו לכתוב, ליצור, לקחת חלק, להוביל, לקבל השראה, להכיר, להעצים ולפרגן האחת לשנייה.

תפריט
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
פוסטים אחרונים
  • על הקשר בין הסערה בחוץ לגירושין מאת: אתי כהן עו”ד ומגשרת
  • טקס זיכרון לרצח שבע הבנות בנהריים
  • אחריות משותפת לאזרחים ולפוליטיקאים מאת: עליסה קולמן
  • מלחמה לא פרופורציונלית מאת: רונית דרזנר
  • לא למדנו כלום מהקורונה? מאת: הילה ויקטוריאן

הראל דיגיטל שיווק עם תוצאות

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס