אִשָּׁה נָאָה, דִּירָה נָאָה וְכֵלִים נָאִים מַרְחִיבִים דַּעְתּוֹ שֶׁל אָדָם
מאת: ליזו גנון
היא צובעת את הרשתות בעיצובי שולחן מרהיבים, לכבוד שבת ויום טוב, בכלים נאים ושילובים שאין דומה להם במחשבה עמוקה, טאצ’ יוצא דופן ודגשים עד לפרטים הקטנים.
ליזו גנון, בטיפים לעיצוב שולחן חג – כדאי לכם לשמור:
- חובה לדעת מראש את מספר הסועדים בכדי שלכל סועד יהיה מקום ישיבה נוח.
- יש לבחור צבע דומיננטי אחד כדי לא ליצור שולחן צבעוני מידי ורועש בעין, צבע הזהב והכסף מסמלים אלגנטיות וזוהר.
3.חשוב לבחור מפת שולחן מנוגדת לצבעים ומשתלבת בזרימה.
- פלייסמנטים מתחת לכל צלחת עושים את העבודה ומעניקים תחושה אישית באווירה הכללית ומרחב לכל סועד.
- חשוב להניח צלחת גדולה למנה העיקרית ומעליה תונח צלחת קטנה למנה הראשונה.
- בצד ימין עליון של כל צלחת יונח הגביע / כוס
- לצד הצלחת בצד ימין נניח את הסכו”ם
- במרכז השולחן נפרוס ראנר בצבע הנבחר כדי לתת פוקוס לחן של עריכת השולחן
- על הראנר נניח את הנרות ליצירת אווירה רומנטית, ותמיד כדאי להוסיף פרחים ליצירת אווירה מושלמת המסמלת פריחה.
9.מפיות עטורות בחובק מפיות
- כדאי ורצוי להוסיף כלי קטן שיסמל את מוטיב החג בראש השנה נוסיף: רימון, תפוח בדבש, שופר וכו’
- מה נותר לנו להדליק את הנרות ולאחל לכולם חג שמח שנה טובה ומתוקה!