מתכונים ללביבות ספינז’ וצ’ורוס
מאת: ציפי מדינה
מתכונים מוצלחים במיוחד ללביבות ספינז’ וצ’ורוס ממטבחה העשיר והמגוון של ציפי מדינה המוכשרת ברמות-על.
מוזמנים לנסות ולשתף. חג חנוכה שמח ומואר!
מתכון לצו’רוס
מצרכים:
סיר רחב
שמן לטיגון
כוס קמח רגיל
4 ביצים בגודל L
1/2 כוס מים
1/2 כוס חלב (לפרווה ניתן להחליף במים)
100 גרם חמאה או מחמאה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
צנטרים
שקית זילוף
אופן ההכנה:
בסיר מבשלים חמאה / מחמאה מים / חלב עד המסה, מוסיפים את הקמח עד לאיחוד הבצק,
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים בכל פעם ביצה אחת עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר, ישירות לסיר מזלפים את אורך הצורוס הרצוי, מטגנים עד להזהבה, מניחים לקירור.
קישוט:
ניתן לגלגל את הצ’ורוס בתערובת סוכר וקינמון, דבש ושומשום, להגיש עם ממרחים שוקולד, קצפת, וניל ועוד.
בהצלחה!
מתכון ללביבות – ספינז’
מצרכים:
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
1 ביצה
1/2 3 כוסות מים
אופן ההכנה:
ליצוק לתוך קערה את כל המוצרים יחד ולהקפיץ את הבצק תוך כדי בחישה, 3 פעמים כל 15 דקות.
הבצק נוזלי, לחמם בסיר שמן עמוק, ליצור עיגולים וחור באמצע ולהכניס לסיר עד הזהבה.
ניתן לטבול את הספינז’ בדבש ושומשום, אבקת סוכר, סוכר גרוס.
בהצלחה!
- 2שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר