גן האירועים ‘אמרלד’ זכה בפרס היוקרתי ‘אושפיזין’
גן האירועים ‘אמרלד’ זכה בתואר המכובד והגבוה ובפרס ‘אושפיזין’ שניתן לבתי עסק ששומרים על תקנים גבוהים בניקיון, סדר ושמירה על איכות המזון, ופרס שף מצטיין, שאחריותו המקצועית היא שמירה על אותם קריטריונים.
גיל כדורי, טכנולוג מזון נחשב שעובד עם חב’ ארציות גדולות, העניק את התואר הנכסף לאולמי ‘אמרלד’, פרס שניתן אחת לשנה בתעשיית המזון.
אייל מרציאנו החל את עבודתו כשף באמרלד עם פתיחת האולם ומוכיח כל אירוע מחדש כי השמיים הם הגבול ביצירתיות ואפשרויות היצירה. מאירועי קונספט ועד לאירועים גדולים מאוד.
איל מרציאנו, השף הראשי אמר לאתיקה: “משרד הבריאות עורך ביקורי פתע באולמות, מסעדות ובתי עסק בו מייצרים מזון. באמרלד נערכו לא מעט פעמים ביקורות פתע, ולשמחתי, בכל פעם קיבלנו ביקורות גבוהות ועמדנו בכל הקריטריונים הנוקשים מעבר לסדר ולניקיון, גם על שימור אוכל באופן מוקפד ועוד. אנחנו עורכים בקרה בכל רגע נתון ומקפידים על כל מה שנדרש בכל הקשור לאיכות המזון וניקיון. מחמיא לי ולנו ברמה המקצועית על הבחירה והזכייה בפרס הראשון – לא מובן מאליו.”
כעובדה נציין, כי גן האירועים אמרלד פעיל מאוד לאורך כל ימות השנה בגלל הנראות, אוכל מצוין, שירות מעולה ויחס אישי.
ברכות על הזכייה וההכרה, ולכל העוסקים במלאכה בהצלחה בהמשך!
- 40שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר