לפרסום באתר חייגי 072-3951569

  • Facebook
  • Instagram
פורטל אתיקה
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
רחב
פורטל אתיקה
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים
ראשי » לקראת שבת » שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים
אושרת אברג'ל אושרת אברג'ל 17 במאי 2018 22:45 סגור לתגובות על שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים
שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים

שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים

 אושרית אברג’יל

לשכבות הביסקוויטים:

2 חבילות ביסקוויטים

כוס וחצי חלב ו- 1 כף גדושה קפה נמס, לערבב היטב

לשכבות הקרם:

2 מכלים שמנת מתוקה

50 ג’ אבקת סוכר

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

2 גביעי שמנת חמוצה 15%

*מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים אבקת סוכר ופודינג עד להתייצבות. מקפלים פנימה את השמנת החמוצה.

1/3 כוס ריבת חלב או קרמל.

לקרם שוקולד לבן:

120 מל’ שמנת מתוקה

120 ג’ שוקולד לבן

מניחים בקערה שוקולד לבן שבור לקוביות קטנות, מחממים את השמנת המתוקה ושופכים על השוקולד. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.

מצננים ומקציפים 2-3 דקות.

הרכבת העוגה:

טובלים כל ביסקוויט בכוס קפה ומסדרים כך שהביסקוויטים יכסו את כל התבנית.

 מורחים קרם שמנת ומעל מזלפים שוקולד לבן (חצי מהכמות).

שוב טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים מעל באותה צורה שהנחנו את השכבה הראשונה. מורחים ריבת חלב או קרמל ומעל קרם שמנת.

מניחים עוד שכבה של ביסקוויטים (שהרטבנו בקפה) ומניחים מעל את הקרם שמנת. מיישרים את הקרם היטב ומזלפים גנאש שוקולד, קרם שוקולד לבן וריבת חלב.

מכניסים לקירור במקפיא לשעתיים לפני שפורסים.

אפשר לשמור במקרר

אם שומרים בהקפאה להוציא את העוגה 15 דקות לפני.

ב ה צ ל ח ה !

  • 5שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר

אודות המחבר

אושרת אברג'ל

אושרת אברג'ל להציג את כל הפוסטים של אושרת אברג'ל


« פוסט קודם
פוסט הבא »
ותיקים 3
פוסטים אחרונים
  • ראיון עם איציק קניזו – מנהל חמ”ל עירוני
  • בית שמש חוגגת 70 שיר הלל לבית שמש מאת: אברהם אבי עמר
  • פרשת השבוע שמות מאת: מיכל קוברסקי לנגר
  • סִכּוּם שְׁנַת 2020 מאת: אתי בן עמי
  • בית שמש שלי מאת: נסים קופ
נווה שמיר צד נוסף 300*300
אולי יעניין אותך גם
מה לובשים לסיום הש”ס הראשון של הנשים? מאת: שושנה קיטס ג’סקול

מה לובשים לסיום הש”ס הראשון של הנשים? מאת: שושנה קיטס ג’סקול

מה לובשים לסיום הש”ס הראשון של הנשים? מאת: שושנה קיטס

יום ירושלים – לכל אחד יש עיר ושמה  – ירושלים

יום ירושלים – לכל אחד יש עיר ושמה – ירושלים

יום ירושלים לכל אחד יש עיר ושמה  – ירושלים יום

מה הלוק הכי ישראלי?

מה הלוק הכי ישראלי?

לרגל 70 שנה למדינתנו יצאתי לבדוק ממה מורכב הלוק הישראלי?

ניצחו את הסטטיסטיקות

ניצחו את הסטטיסטיקות

ניצחו את הסטטיסטיקות מאת: אתי בן עמי רוני רימון, אסטרטג

אליענה ורונן גולדשטיין פרק 3

אליענה ורונן גולדשטיין פרק 3

LET THE SUNSHINE סרטון השלישי והפעם: אליענה ורונן גולדשטיין מאת

אזרחים ותיקים 1
אודות אתיקה

החזון של ‘אתיקה’ ליצור בית כמטריה רחבה עבור נשים בו יוכלו לכתוב, ליצור, לקחת חלק, להוביל, לקבל השראה, להכיר, להעצים ולפרגן האחת לשנייה.

תפריט
  • ראשי
  • חדשות
  • פודי’ז
  • Life Style
    • בסימן קריאה
    • אופנה
  • בלוג דעות
  • עוד
    • אינדקס עסקים
    • נשים יוצרות
    • פה-פוליטיקה
    • let the sunshine in
    • לקראת שבת
      • סיפורי סבתא
  • אודות
    • דבר העורכת מס’ 1
  • יצירת קשר
פוסטים אחרונים
  • ראיון עם איציק קניזו – מנהל חמ”ל עירוני
  • בית שמש חוגגת 70 שיר הלל לבית שמש מאת: אברהם אבי עמר
  • פרשת השבוע שמות מאת: מיכל קוברסקי לנגר
  • סִכּוּם שְׁנַת 2020 מאת: אתי בן עמי
  • בית שמש שלי מאת: נסים קופ

הראל דיגיטל שיווק עם תוצאות

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס