שכבות ביסקוויטים בקרם שמנת וריבת חלב בזיגוג שוקולדים בטעמים שונים
אושרית אברג’יל
לשכבות הביסקוויטים:
2 חבילות ביסקוויטים
כוס וחצי חלב ו- 1 כף גדושה קפה נמס, לערבב היטב
לשכבות הקרם:
2 מכלים שמנת מתוקה
50 ג’ אבקת סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
*מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים אבקת סוכר ופודינג עד להתייצבות. מקפלים פנימה את השמנת החמוצה.
1/3 כוס ריבת חלב או קרמל.
לקרם שוקולד לבן:
120 מל’ שמנת מתוקה
120 ג’ שוקולד לבן
מניחים בקערה שוקולד לבן שבור לקוביות קטנות, מחממים את השמנת המתוקה ושופכים על השוקולד. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
מצננים ומקציפים 2-3 דקות.
הרכבת העוגה:
טובלים כל ביסקוויט בכוס קפה ומסדרים כך שהביסקוויטים יכסו את כל התבנית.
מורחים קרם שמנת ומעל מזלפים שוקולד לבן (חצי מהכמות).
שוב טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים מעל באותה צורה שהנחנו את השכבה הראשונה. מורחים ריבת חלב או קרמל ומעל קרם שמנת.
מניחים עוד שכבה של ביסקוויטים (שהרטבנו בקפה) ומניחים מעל את הקרם שמנת. מיישרים את הקרם היטב ומזלפים גנאש שוקולד, קרם שוקולד לבן וריבת חלב.
מכניסים לקירור במקפיא לשעתיים לפני שפורסים.
אפשר לשמור במקרר
אם שומרים בהקפאה להוציא את העוגה 15 דקות לפני.
ב ה צ ל ח ה !
- 5שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר