קינוח מטבעות שוקולד עם פירות מיובשים
שוקולד הוא אחד מהמוצרים שאין כמעט אדם שיכול לעמוד בפניו. הטעם המיוחד והרכות הנמסה בפה גורמים לתחושת התמכרות מענגת, ואם מתחשק לכם להכין ולאכול ממתק טעים כזה, נסו את מתכון מטבעות השוקולד ופירות יבשים שלפניכם, המוכר כאחד הקינוחים הבריאים, העתיקים והטעימים שיש.
רכיבים למטבעות שוקולד:
שוקולד – 250 גר’ (מריר, לבן או חלב)
פירות יבשים – חופן (מעורבים – פיסטוקים, שביבי קוקוס, חמוציות, צימוקים, אגוזים וכו’)
אופן הכנת המטבעות שוקולד:
המיסו את השוקולד על בן מארי (סיר יבש מעל אמבט מים חמים) או במיקרוגל בפעימות של 30 שניות על מנת שהשוקולד לא יישרף.
העבירו את השוקולד המומס לשקית זילוף, צרו חור בקצה וזלפו נקודות שוקולד בגודל של מטבע 5 ₪ על נייר אפייה.
פזרו מעט פירות יבשים על מטבעות השוקולד המומס והניחו בצד להתגבשות או הכניסו למקרר להתקשות השוקולד.
שחררו בעדינות את השוקולד מנייר האפייה ואחסנו בקופסה אטומה.
בהצלחה!