מצרכים:
ביצי דג נקיים מקרום וגידים
מלח
פלפל טרי קצוץ דק
פפריקה מעושנת חריפה
פלפל שחור
מעט כמון
שום כתוש
אופן ההכנה:
- להמליח להוסיף פלפל טרי קצוץ דק, פפריקה מעושנת חריפה, פלפל שחור לבן, מעט כמון, שום כתוש.
- לערבב לעיסה, להכניס את הבלילה לניילון נצמד ולגלגל כמו סוכריה, לשלוק, לקרר ולפרוס.
מצרכים לרוטב:
סיר שטוח
פלפל אדום, טרי חריף
פלפל ירוק
גמבה
ראש שום
פלפל יבש אדום
2 כוסות חומוס
עגבנייה חתוכה לפרוסות
לימון חתוך לפרוסות
שמן, מלח ופפריקה לפי הטעם
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בתחתית סיר שטוח להניח פלפל טרי חריף אדום, ירוק, גמבה, ראש שום, פלפל יבש אדום, 2 כוסות חומוס, פרוסות עגבנייה, פרוסות לימון טרי, ולהוסיף שמן, מלח, פפריקה חריפה לפי הטעם, כורכום, ו- 2 כוסות מים. לבשל עד לריכוך, להוסיף את פרוסות ביצי הדג ולבשל כ -20 דקות נוספות.
בהצלחה!
- 0share
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר