מצרכים:
100 גרם חמאה רכה
2 ביצים שלמות
כוס סוכר לבן דק
2 כוסות שקדים טחונים
גרידת לימון דקה
חצי כפית אבקת אפייה
1/4 כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס קמח תירס
אופן ההכנה:
- להקציף חמאה עם כוס סוכר עד להטמעה, להוסיף ביצים ולהקציץ עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף גרידת לימון ומיץ לימון, לערבב את השקדים עם אבקת האפייה ולהוסיף בתנועות עטיפה עדינות.
- לחמם תנור ל- 160 מעלות, לשמן תבנית ולפדר את קמח התירס, לנער את התבנית ולהוציא שאריות, לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות כ – 40 דקות.
הכנת הסירופ :
- קופסת תותים + כוס סוכר, מיץ מלימון אחד, להניח בקלחת ולבשל כחצי שעה, לצנן את התותים ולסנן ואת מיץ התותים לצקת מעל העוגה.
בהצלחה!
- 24שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר