מרק קציצות גונדי פרסי
עדינה בטש
לקציצות:
חצי ק”ג חזה עוף טחון
3 בצלים מגורדים דק
2 כוסות חד פעמי של חומוס קלוי טחון
1/2 (חצי) כוס שמן
1 כפית הל
1 כפית כמון
1/2 חצי כפית כורכום
1 כף מרק עוף
חצי כף מלח (או פחות) לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים והתבלינים ולהכניס למקרר לכמה שעות, כשהידיים רטובות ליצור כדורים הגודל לבחירה.
למרק:
לטגן 1 בצל עם מעט שמן
להוסיף גרגירי חומוס
1 כפית כורכום
מעט מרק עוף
מעט פלפל שחור
להוסיף שוקיים / כנפיים
לימון פרסי
להוסיף מים כ- 3/4 סיר
כאשר המרק רותח, מנמיכים אש ומוסיפים את הגונדי לבישול כשעה.
ב ה צ ל ח ה!