לחם שום נתלש בעשבי תיבול
אופירה יחיא
מצרכים :
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1/3 כוס שמן זית
3 ועוד 1/3 כוסות מים פושרים
1 כף מלח
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה לשים קמח, שמרים, סוכר, לערבב ולהוסיף מים, שמן ומלח וללוש כ- 12 דקות, לכסות במגבת לחה ולתת לבצק להכפיל את נפחו בערך 30 דקות, ללוש שוב עם הידיים ומעט קמח ולכסות שוב במגבת לחה (הבצק מעט דביק אל דאגה כך צריך להיות)
לשמן 2 תבניות עגולות חד פעמי מנייר, ליצור עיגולים ולסדר ב-2 התבניות
לרוטב עשבי תיבול:
1 חבילת פטרוזליה קצוצה דק
1 כפית אורגנו
2 פלפל חריף אדום קצוץ דק (מי שלא אוהב חריף אפשר גמבה
1 קוביית עשבי תיבול קנור
קורט מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה וההרכבה:
מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ומברישים מעל הלחמים שתפחו.
מכניסים לתנור ב- 190 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה!!
- 6שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר