טורטליני מוקרם
רוטב שמנת ערמונים לכל מוקרם…
מצרכים:
טורטליני
בצל
שמנת לבישול
ערמונים
מלח ופלפל שחור
כמון
חמאה
אופן ההכנה:
קוצצים בצל גדול במחתת או סיר חלבי, מוסיפים חמאה בנדיבות, משחימים מעט את הבצל עד ליצירת בצל זהוב, מוסיפים שמנת לבישול, את התבלינים והערמונים.
מבשלים מעט עד לסמיכות קלה ומוסיפים את הטורטליני בבישול קצר.
חשוב לא להסמיך מידי את הרוטב!
מוגש באהבה!
הכותבת: ציפי מדינה, שפית וקונדיטורית מוסמכת – Median’s Kitchen❤